Anmäl dig till HR-chefutbildning nu

Även du som har många års vana av personalärenden kan behöva fortbilda dig och få veta mer om nyheter, aktuella lagändringar och annat. Bygg på dina kunskaper med en HR-chefutbildning.

I din roll som HR-chef kan du ställas inför många krav. Du måste rekrytera rätt personal och du måste lyckas få dem att stanna kvar. Du kollar upp referenser och försöker göra ditt bästa inom friskvård och trivselåtgärder. Du ska hantera lönediskussioner och fackliga frågor, och kanske har du en företagsägare som du ska redovisa inför. När man behöver säga upp anställda finns det regler att följa. Anmäl dig till en HR-chefutbildning så får du många tips.

Utbildning ger säkerhet

Om du själv räknar lönerna, vet du hur noga det är att allt blir korrekt och betalas på rätt datum. Men som HR-chef har du kanske medarbetare som gör detta jobb åt dig. Glöm då inte att uppmuntra dem, för det är ett precisionsjobb de utför. Blir det fel på övertid, semesterdagar eller skattebelopp, så kommer personalen omedelbart att kommentera detta.

Mycket av HR-chefens jobb går ut på att ha överblick och samordna funktioner. Du får mer säkerhet i ditt yrke om du går på de aktuella utbildningar som finns. Ju mer du kan om ekonomi, administration, skattefrågor och personaljuridik, ju säkrare blir du i din roll, även om du har kompetenta medarbetare. Det finns kurser både fysiskt och online, så välj det du främst behöver, och sedan kan du med fördel fortsätta att uppdatera dig om ännu fler saker.

11 Feb 2022